НОВИНИ. ТЕНДЕНЦИИ. ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ.
Стратегии на четири компании да се върнат в офиса
Print 300DPI 1080x1080 20140924 WeWork Giralda Place Miami 003 V1
резюме
Компаниите са изправени пред различни предизвикателства, когато става въпрос за създаване и прилагане на стратегия за връщане на работа. На първо място е гарантиране на здравето и безопасността на слу
Автор:

Стратегии на четири компании да се върнат в офиса

Гамата от гъвкави, комбинирани и персонализирани продукти предлагат решения за работно пространство за всички компании

WeWork Giralda Place в Корал Гейбълс, Флорида. Снимки от WeWork
в тази история
  • Служителите на голям търговец на дребно могат да работят по-близо до дома
  • Логистичната компания се нуждае от ново, социално дистанцирано работно пространство – бързо
  • Технологична фирма, която възприема бъдещето на работата, търси гъвкави офис решения 
  • Член на предприятието заема повече място, за да намали плътността на фиса си

Компаниите са изправени пред различни предизвикателства, когато става въпрос за създаване и прилагане на стратегия за връщане на работа. На първо място е гарантиране на здравето и безопасността на служителите. Това може да изисква преосмисляне на физическото работно пространство или разработване на поетапни графици, за да се улесни социалното дистанциране. Компаниите, които оставиха договорите си за наем да изтекат по време на пандемията, се сблъскват с нелеката задача да започнат от нулата, за да намерят и подготвят нови офиси, което включва значително време, пари и човешки ресурси.

В същото време фирмите, които обмислят хибридно работно място, трябва да решат как това ще работи за тях. Те трябва да вземат предвид нуждите и предпочитанията на компанията, служителите и екипите, необходимия минимален квадратен метър, идеалното местоположение на офиса и др. Някои компании се стремят да намалят портфолиото си с недвижими имоти , докато други искат да разширят своите офис площи. 

Дори и за най-опитния екип за закупуване на недвижими имоти, всички тези променливи и съображения правят разработването на стратегия за връщане в офиса много сложно. В допълнение, стратегията за връщане на работа изглежда различно на хартия, отколкото в реалния живот, и мнозина се опасяват да подписват нови договори за наем или да инвестират в пространства, които може да се окажат твърде големи или твърде малки.

Партньорството с WeWork прави връщането в офиса по-лесно. Нашите гъвкави договори за наем осигуряват на организациите гъвкавостта, от която се нуждаят, за да адаптират операциите си с една стотинка и уверено да посрещнат „ новото нормално “ челно. От децентрализирането на централата на компанията до подпомагането на организацията да преоткрие работното си място от самото начало, WeWork има решение за всяко предизвикателство в работното пространство. Ние използваме нашето голямо глобално портфолио от недвижими имоти, за да предоставим на компании от всякакъв размер удобни и удобни работни пространства, които дават приоритет на безопасността, за да отговорят на вашите нужди. 

Ето как четири компании са използвали WeWork, за да приложат свои собствени стратегии за връщане на работа за успешно завръщане в офиса.

Кристен Бейли

© Проконтракт. София. България.